CCTV Zoom Camera

De beveiligingscamera zorgt voor scherpe opnames in Full HD kwaliteit. Ook in situaties met weinig licht maakt de camera scherpe beelden. De camera heeft een HD CVI video-uitgang, maar ondersteunt ook een analoog (CVBS) signaal.

Home CCTV HD Lens

1080p HD-beveiligingscamera’s en HD CCTV DVR’s die video-opnames tot 1080p opnemen. De HD-camera’s zijn camera’s van het type AHD (analoog high definition) die op de DVR zijn aangesloten met hetzelfde type coaxkabel dat wordt gebruikt door traditionele CCTV-camera’s.

Focusing Lense

De praktische aspecten van CCTV-installatie kunnen instelbare ‘vaste’ lenzen zoeken. Deze worden varifocaal genoemd en bieden bijvoorbeeld een bereik van 10 mm tot 40 mm dat handmatig wordt aangepast tijdens de installatie voorafgaand aan het scherpstellen.

Drone CCTV

Het integreren van drones in uw CCTV-systeem moet een haalbare beveiligingsoplossing zijn tegen een geschikte prijs. De kosten voor het uitvoeren van dit type service zouden aanzienlijk zijn; kosten van een commerciële drone, on-site basisstation, drone onderhoud en reparatie etc..

CCTV Camera Lens

Elke lens moet een duidelijk beeld van de scène creëren zodat de camera video kan worden. Hoe duidelijk is “duidelijk”? Uw operationele vereiste beschrijft de taak die uw CCTV naar tevredenheid moet uitvoeren. Elke lens moet een voldoende sterke schakel in uw CCTV-keten zijn.

Solar CCTV 3G/4G/WIFi

Solar power 4g/3g wifi ptz ip camera 4MP met alarm en audio Het kan werken op overal zonder power en internet. het loopt door zonne-energie en verbonden door 4G/3G netwerk. Aluminium legering solar beugel, ondersteunen zowel pole en muur installatie,